Welkom bij Laurence Hoveniersbedrijf

Ontwerp – Aanleg – Onderhoud

Laurence Hoveniersbedrijf vertaalt uw wensen naar een prachtige tuin. Bij Laurence Hoveniersbedrijf werken zeer bekwame vakmensen.  Grote en kleine tuinen bij zowel particulier, scholen als ook bedrijven kunnen wij realiseren door onze brede kennis en jarenlange ervaring.

  • De eerste stap naar uw droomtuin is een afspraak met elkaar maken om een tuinontwerp te realiseren. Uw wensen en onze inspirerende ideeën die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan maken uw tuinontwerp af.
  • Van ontwerp tot realisatie en verder. Het team van Laurence hoveniersbedrijf gaat aan de slag.  Uw tuin komt tot leven door ons vakmanschap. Het is uw tuin dus kom graag met ideeën en deel dat met ons.
  • Het onderhoud van uw tuin kunnen wij ook voor u doen. Wij ontzorgen periodiek of eenmalig vakkundig uw tuin. U kunt rustig en heerlijk genieten het hele jaar door van uw tuin.

Laurence Suijker

Wat doen wij?

Wij verzorgen groenprojecten van ontwerp naar aanleg tot en met tuinonderhoud. Door meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij dit vakkundig uitvoeren.

Laurence hoveniersbedrijf doet dit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Hoe doen wij dit?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dat is juist wat we het liefste doen: oplossingen zoeken.

Door onze jarenlange expertise in groenprojecten hebben wij veel prakitisch ervaring. Wij begeleiden het project van begin tot het eind totdat u tevreden bent.

Zullen we verder praten?

Wellicht benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust even contact met ons op.